Gay test! Jesam li gay? Koliko ste gay?

testovi  Testovi na ovoj stranici su zabavnog, dijelom i obrazovnog karaktera, te ne predstavljaju formalnu psihološku procjenu.
test  These online psychological tests are for your entertainment and possibly educational use only and do not replace in any way a formal psychological evaluation.

Gay test na portalu Queeria. Nemamo nikakvih dokaza da taj test stvarno mjeri koliko ste gay, ali pitanja i odgovori su manje više u skladu sa stereotipima o gay osobama, a stereotipi su ponekad i točni. Ako si već postavljate pitanje "jesam li gay?" velika je šansa da jeste. Na anonimnom online testu si možda dijelom razriješite tu nedoumicu. Odgovarajte iskreno! Na kraju testa piše: svi vidovi seksualnosti su normalni, zato budi to što jesi i ne stidi se!

Heteroseksualci koji su sigurni u svoju seksualnu orijentaciju također mogu riješiti test i otkriti na koliko posto pitanja odgovaraju kao prosječan homoseksualac (ako pretpostavimo da je test donekle valjan). Dakle, koliko ste gay? Izmjerite svoju straight / gay ličnost na gayometru.

Engleski original gore navedenog gejometra ~> Channel4 gayometer
Test za prave muškarčine :) Matt Rouse Gay test
Test kojeg su navodno napravili gay-evi. Nemojte ništa upisivati pod Screenname prije klikanja next kako bi izbjegli nepotrebno registriranje na portal. Okcupid gay test
Google pretraga q=gay+test

  Del.icio.us      Digg     

Psihologija Test osobnosti Savjeti psihologa

Početna stranica ~> testovi inteligencije i ličnosti

Free Web Hosting


© 2005-2009 Testovi.50webs.com - Disclaimer - Webmaster: